Aşçılık Programı öğrencileri için, 2024-2025 Bahar Dönemi’nde yapacakları Yaz Stajlar hakkında bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Tarih:18.02.2025 Saat:11.00 ...
Misyon ve Vizyon
Misyon: Yerel, ulusal ve uluslararası alanlarda hizmet veren yiyecek ve içecek işletmelerinde görev alacak yaratıcı, kendini geliştirmeye açık, değişen ve gelişen dünyaya ayak uydurabilecek, sorumluluk sahibi ve girişimci bireyler yetiştirmektir.
Vizyon: Yiyecek ve içecek sektörünün gelişimine ve bölgenin ekonomik olarak kalkınmasına katkı sağlayacak nitelikte donanımlı aşçılar yetiştirmek, Akdeniz Bölgesi'nin en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Alanya'nın ulusal ve uluslararası düzeyde tanınmasını sağlamak ve sektörün ihtiyaçlarını karşılayacak bir meslek yüksekokulu olmaktır.
Etkinlik girişi yapılmamıştır.
Tümünü Gör