Alanya Üniversitesi Şebnem Köseoğlu Konferans Salonunda gerçekleşecek olan 20 Ekim Dünya Aşçılar Günü’ne özel “Aşçılığın Dünü B...
Kariyer
Alanya Üniversitesi Aşçılık Programı sektörün ihtiyacına cevap verecek, rakipleriyle başarılı şekilde rekabet edebilecek çok yetenekli mezunlar yetiştirmek için sektör temsilcileri ile işbirlikleri geliştirmektedir.
Programdan mezun olan öğrencilerimizin çalışabilecekleri alanlar;
• Ulusal ve uluslararası otellerin mutfakları,
• Restoranların mutfak ya da işletme birimleri,
• Gıda firmalarının ürün geliştirme bölümleri,
• Yiyecek-içecek sektöründe hizmet veren kurumlar,
• Devlet kurumlarının mutfak departmanlarında,
• Yiyecek-İçecek üretimi gerçekleşen fabrikalarda,
• Görsel ve yazılı basın-yayın kuruluşları.
Etkinlik girişi yapılmamıştır.
Tümünü Gör